domingo, 30 de septiembre de 2012

Treballem amb Google Dirve



Google Drive

Google drive és un programa que permet crear i emmagatzemar documents on-line i ademés crear documents amb més gent i poder modificar aquell document tots alhora.
Avui a la classe de GTIC hem treballat utilitzan aquest programa. L'exercici consistia en crear un document, una presentació i un formulari sobre un tema en grups de aproximadament 3 o 4 persones.
Per començar has de connectar-te a la compte de correu elèctronic GMAIL i un com hi accedeixes a la pestanya superior tenim l'opció de Drive:



Seguidament un cop ja hem pogut accedir trobarem l'opció de CREA, si cliques se t'obren les tres possibilitats de tipus de document que pots crear: 

Després de posar-nos d'acord entre els membres del grup vam escollir el tema de ELS PROJECTORS A L'AULA. Primer vam crear el document Clica per veure el document on vam exposar una presentació d'aquesta nova tecnologia amb les seves avantatges i els seus inconvenients.

Després vam realitzar una presentació en forma de diapositives, exposant de forma més esquemàtica el que vam redactar al document anterior i que o mostraré a continuació:






Vam fer el formulari que podreu realitzar a continucaió i comparar amb les solucions on també hi tenim accés:


I per acabar deixo les Solucions del formulari.

Trobo que aquest nou programa (nou per mi), es molt més còmode per treballar sobretot en grup perquè pots veure el que els teus companys van realitzant i així poder modificar tots el document principal i no anar creant copies innecessàries.

Fins aviat!

viernes, 28 de septiembre de 2012

Les WebQuests

Què són les WebQuests?

Les WebQuests són una proposta didàctica guiada que utilitza recursos d'internet. Aquestes webquests afavoreixen el treball cooperatiu i també la responsabilitat individual, a més a més, fa que es treballin les competències bàsiques per manejar informació. Les WebQuests consisteixen en activitats atractives de cara  a  l'alumnat, ja que no són els típics exercicis amb preguntes simples. Ademés, conté una avaluació directa del procés.

Edu3.cat


Aquest video està extret de la pàgina web http://www.edu3.cat/, una pàgina educativa molt rica en informació, útil tan per alumnes com per a professorat, de tot tipus de temes.

miércoles, 26 de septiembre de 2012

El principi d'una llarga etapa.

Bon dia. Sóc la Sara Planell Gamito, estudiant de primer curs de Magisteri d'Educació Infantil a Blanquerna.

La intenció a l'hora de fer aquest blog, és poder compartir tot tipus d'informació que tinc al meu abast i documents relacionats amb el món de l'educació, ja siguin activitats de classe o bé articles.
També construeixo aquest blog per buscar informació a través d'altres blogs relacionats amb aquest món,  i així crear un grup a la xarxa per fer aquest intercanvi.

Espero que funcioni i gaudeixi de les avantatges d' aquesta gran xarxa informativa.
Salutacions a tots/es. :)