lunes, 8 de octubre de 2012

"Los maestros matan la creatividad"

Bona tarda, avui os adjunto un vídeo que hem vist a la classe de COED.



A la classe hem vist aquest vídeo i havíem d'anar anotan allò que ens semblava interessant i aquelles coses que creiem que tenía el señor Sir Ken per dir que era un bon comunicador.

Un cop vam acabar de veure el video vam arribar a les següents conclusions:
El señor Sir Ken es un bon comunicador perquè executa les conferències de peu amb un moviment natural, ni excessiu ni escàs. Utilitza vivències i experiències per explicar i fer arribar el missatge amb més claredat. A vegades juga amb introduir històries personals relatades de forma divertida.

Per altre banda en quant al tema de la conferència vam arribar a la conclusió que tenía tota la raó que no estava gens valorada la part creativa dels nens, exposant-nos un gran exemple d'una gran ballarina i coreògrafa.

Personalment guardaré aquest video amb mi, perquè em sento molt reflectida amb moltes de les paraules que ens ofereix aquest gran mestre. És important sentir-te rodejada de gent com tu i gaudint d'allò que realment et fa crèixer com a persona i per tan poder fer un camí cap al futur. 
Casacú té el dret d'expressar-se de la millor manera que sàpiga ja sigui ballant, cantant, actuant. Hauriem de fugir dels estereotips i de la desvalorització social cap els qui volen dedicar-s'hi a aquest tipus d'arts.

Per acabar només vull dir que tant de bó hagués trobat aquest video en el moment que vaig decidir endinçar-me en el  món de la dança i les arts escèniques.


No hay comentarios:

Publicar un comentario