martes, 27 de noviembre de 2012

Descripció COED

L'altre dia a COED vam haver de descriure al company que volguéssim per tal de llegir-la davant la classe  i aprendre de l'experiència tan personal com observant els companys. 
Vam observar diferents tics i manies nervioses que molts utilitzàvem. Vam veure la importància de saber-se el text per marcar les parts que volíem fer arribar al públic de manera més directa. També podíem acompanyar aquell moment amb una mirada al públic ben focalitzada. L'expressió facial ajudava també a mantenir la atenció del públic. Modular la veu i no fer que el text quedés monòton. En conclusió vam tenir el primer contacte de parlar en públic però amb el suport d'un paper.

Os adjunto la meva descripció que parla de l'Èlia Roca:


"Ella és sensible, especial, té aquella energia que la fa parlar sense paraules i que jo vaig percebre des de bon punt vam començar. Té aquell punt de timidesa que la fa tendra però sobretot diferent, quan aquesta timidesa marxa deixa pas a aquella llum que et fa somriure dia a dia. És transparent, clara i sobretot sincera, tot allò que pensa ja sigui bo o dolent té la valentia de dir-ho sense intenció de originar cap discussió, al contrari, és molt pacífica. Té una sensibilitat especial a l´hora de sentir l’energia que l’altre li vol transmetre, a vegades no calen moltes paraules, és comprensiva.
Molt amiga de les seves amigues, reservada però extravertida quan la coneixes, molt divertida. Intueixo que també té molt mal humor quan realment li toquen algun punt molt especial per ella, però no sembla tenir problema en perdonar i acceptar els seus propis errors.
Pel poc temps que he pogut sentir la seva energia, aquesta es la millor manera i amb la millor intenció amb la que definiria a la meva companya Èlia, amb la qual he parlat més amb mirades que amb les pròpies paraules. Espero no perdre aquest nou raig de llum."

Espero que os hagi agradat!! Que tingueu un bon dia!

No hay comentarios:

Publicar un comentario